Voorouderheling via Regressie- en Reïncarnatietherapie

Wat is voorouderheling?

Voorouderheling is heel in het kort gezegd de heling op je voorouderlijn of familielijn.

Het begint met het besef wie je voorouders zijn. Dit houdt in: wat weet je van je ouders en van je grootouders. Wanneer zijn je ouders/grootouders geboren en evt overleden? Wat weet je over hun jeugd/leven, broers/zussen, hun dromen, wat was de invloed van de kerk en oorlog?

Ken je het verhaal van je ouders of van je grootouders? Welke pijnlijke ervaringen en trauma’s hebben ze doorgemaakt en waar mag niet overgesproken worden? Welke geheimen hebben ze mee het graf ingenomen, de zgn grafgeheimen? Vaak Schaamde ze zich voor wat er gebeurd was, of spraken ze er niet over uit angst voor de mening van de gemeenschap of de hel. Zeker de kerk had vroeger een enorme invloed op de mensen.  Daarnaast heeft ook de oorlog een grote impact gehad op het leven van onze ouders of grootouders. Deze pijnlijke ervaringen, geheimen en trauma’s die niet verwerkt werden drukken op de voorouderlijn. Thema’s die vaak een rol spelen op de voorouderlijn zijn bv. seksueel misbruik, oorlogstrauma of de grote invloed van de kerk.

Hoe wij in het leven staan wordt voor een groot deel bepaald door het gezin en familie waarin we worden geboren en de omstandigheden waarin we opgroeien. Als jong kind liggen  de eerste uitdagingen in de relaties met zijn ouders en andere gezinsleden. Alles wat je meemaakt in je leven, al je ontwikkelingen en je ervaringen verlopen via jouw voorouderlijnen, waar jij dan weer als mens het resultaat van bent. 

Alle ervaringen, trauma’s  die niet erkend, uitgesproken en verwerkt wordt, wordt op geslagen in ons lichaam, in ons DNA en in ons onbewuste. Vandaar uit stuurt het ons aan in de vorm van beperkende overtuigingen en oude patronen. Ze kunnen doorgegeven worden van generatie op generatie.  Daarom is het belangrijk om, als we onszelf beter willen begrijpen en helen,  de verbinding met onze voorouders aan te gaan en ruimte te geven aan hun verhaal.

De sessie

Voorouderheling is een vorm van regressie- en reïncarnatietherapie. Via voorouderheling geef je de verhalen van onze voorouders ruimte om verteld te worden. Door deze verhalen te ervaren, te doorleven en te doorvoelen worden blokkades, pijn en trauma’s van je voorouders geheeld en leer je je eigen weg te gaan en je eigen identiteit te vinden en te vormen. Je claimt, bij wijze van spreken, je bestaansrecht.

Tijdens de sessie wordt de kennis van regressie, nummerologie en het medicijnwiel gecombineerd.

Hoe ga ik te werk?

Ik begin eerst met een intake. Tijdens de intake kijken we naar jouw leven, je ouders en je voorouders aan de hand van je blokkades en hulpvraag. Zo leren we elkaar een beetje kennen en kijken we naar wat ik voor jou kan betekenen. We stellen vast hoeveel sessies er nodig zijn en je ziet en voelt hoe ik te werk ga.  Evt volgt er meteen een sessie tijdens de intake. Voorafgaand aan een voorouderheling sessie vindt altijd een intake plaats. 

Een intake duurt 1,5 – 2 uur.

Tarief:  €185,- incl BTW.

Voorouderheling sessie

In voorouderheling sessie werken we aan je hulpvraag samen met je voorouders. Vaak komen we dan achter welk trauma of gebeurtenis in de voorouderlijn ten grondslag ligt aan je hulpvraag of blokkade.

Een sessie duurt zo’n 1,5 tot 2 uur.

Tarief: €185,- incl BTW.

Ja, ik meld mij aan.

In 2021 ben ik door Maarten Oversier opgeleid om deze voorouderheling te mogen geven. In 2022 heb ik verdiepingsmodules bij Maarten gevolgd.  Daarnaast sta ik op zijn website en hebben we met de therapeuten op de website elke maand een intervisie moment. Ik ben dankbaar dat ik een member ben van zijn team.

Zelf heb ik diverse sessie bij Maarten mogen ondergaan. Elke keer waren de sessies confronterend, heftig, maar ook keer op keer vol inzichten en helend. Dit was ook de reden dat ik de opleiding bij hem ben gaan doen. Het is telkens zo magisch om te doen

voorouderheling

 

 

 

 

 

 

Enkele Recensies

* Deze sessies zijn zo bijzonder en helend. Ik had jaren lang bekkenklachten en bekkeninstabiliteit deze zijn na de eerste sessie volledig verdwenen, en na de 2e sessie voelde ik mij herboren en vol nieuwe energie. Collinda

* Bij binnenkomst voelde ik me meteen op mijn gemak en ik voelde een fijne energie. Vanaf het begin van de sessie stelde jij mij op mijn gemak en heb je me met veel geduld, vertrouwen en in verbinding begeleidt tijdens mijn reis. Hierdoor kon ik de stappen maken die nodig zijn voor mijn proces. Deze eerste sessie heeft veel los gemaakt, ik merkte na een dag al de eerste verschillen. Ik heb een bevrijdend gevoel. Het was een fijne sessie en dit zal zeker niet de laatste zijn. Wilma

* Maandag na de regressie had ik niet veel bij te zetten, ik heb rustig op de bank gelegen. Dinsdag voelde ik veel ruimte in mijn lichaam en de laatste dagen merk ik dat ik meer gezien wordt in gezelschap. Wilma