Ademcoaching 

De wijze waarop je ademt is erg bepalend voor hoe je je voelt.

Ademen, misschien wel het belangrijkste proces van ons lichaam dat we bewust én onbewust kunnen doen.

Mijn verhaal

Tijdens mijn pad van persoonlijke ontwikkeling ben ik aanraking gekomen met de Beter Adem Methode van Marleen van den Hout.  Dit gaf mij zoveel inzichten in wat ademen met mij deed en het gaf mij veel rust in mijn lijf en hoofd. Ook gaf het mij meer energie. Het is mijn missie geworden om dit te delen met anderen.

In 2021 ben ik door Marleen van den Hout opgeleid tot ademcoach, volgens haar Beter Adem Methode®.

Ik ben opgeleid als elektricien en heb hierin mijn eigen bedrijf.  Daarnaast ben ik werkzaam als ademcoach. Het lijkt een wereld van verschil, maar ze hebben ook een overeenkomst. Je bent bij beide bezig met energie.

Informatie

Wat is ademcoaching?

Een lage rustige adem draagt bij aan een goede gezondheid en een ontspannen, positieve leefwijze.

Een hoge, veelal korte, adem daarentegen levert een gejaagd bestaan op met de nodige, soms vage, fysieke en mentale klachten welke op de lange duur bijvoorbeeld een burn-out kunnen veroorzaken.

Adem haal je niet.
Adem is er al.

Bij een gezond adempatroon adem je langer uit dan in. Hierdoor word het parasympatisch deel van ons zenuwstelsel geactiveerd.

Dit deel doorbreekt het stressgevoel en brengt rust en ontspanning in je lichaam en hoofd.

Door deze rust en ontspanning  kom je steeds meer in verbinding met jezelf.

Wil jij ook meer verbinding met jezelf? Boek een ademsessie!

Methode beter Ademen®

Deze methode, van de grondlegger Marleen van den Hout, brengt je adem in vijf eenvoudige stappen naar een natuurlijk (laag) adempatroon.

Dit natuurlijke adempatroon activeert je parasympatisch zenuwstelsel dit geeft je meer energie, brengt je in balans, maakt je hoofd leeg en geeft je diepe ontspanning.

Je zelfvertrouwen krijgt een boost, je voelt je helderder, de concentratie gaat omhoog, je spijsvertering verbeterd, je slaapt beter, je krijgt betere sportprestaties. Ook worden je immuunsysteem en je intuïtie versterkt.

 

Kortom je komt beter in je vel te zitten.

Door de ademoefening daal je diep in je lichaam, hierdoor verkrijg je niet alleen een laag en rustig adempatroon voor rust en ontspanning je masseert tevens je organen en verstevig je je core.

Je levensenergie gaat meer stromen en je gaat meer voelen in je lichaam, dit zet een proces in gang waardoor vastzittende blokkades gaan versmelten. Een helingsproces van binnenuit.

Wat brengt het jou?

Klachten zoals bijvoorbeeld; (chronische) hyperventilatie, slaapapneu, astmatische klachten, migraine, somberheid en angst/paniek aanvallen verminderen of verdwijnen zelfs.

Denk ook aan het verbeteren van je zelfvertrouwen, ontregelingen van je hormoon/immuunsysteem, hartproblemen, slecht slapen, herstel na/met burn-out, mentale/emotionele gezondheid en spirituele ontwikkeling.

5 eenvoudige stappen

De adem methode is geen behandelmethode en is toepasbaar voor iedereen ongeacht de leeftijd.

Aan de hand van vijf eenvoudige stappen begeleid ik je om je adem structureel te verlagen waardoor ook jij de gehele dag rust en ontspanning kan ervaren. Je doet het helemaal zelf, het geleerde is dan ook direct toepasbaar is in je dagelijks leven.

Ik adem in en komt tot rust. Ik adem uit en glimlach.

Thuisgekomen in het nu, wordt dit moment een wonder.

Thich Nhat Hanh

Wil jij ook een vrijer leven? Boek een ademsessie!

Adem Coaching

Adem is de weg naar het verruimen van lichaamsbewustzijn. Naar het bewust worden van overtuigingen en conditioneringen die leven in jou.

Adem is de weg naar focus, concentratie, innerlijke rust, ruimte, vrijheid, gezondheid en geluk!

Praktisch

Hoe ga ik te werk

Als je belt of mailt voor een afspraak, maken we eerst een afspraak voor een sessie.

Wanneer je komt voor een sessie,  dan reinig ik de ruimte energetisch en zet ik eerst een veld voor je neer. Ook stem ik mij dan af op jou.

De sessie

Bij de eerste sessie doen we kort een intake en kijken we  hoe je ademt en gaan we de stappen van de Beter Adem Methode® op jouw tempo doornemen en oefenen. Je krijgt ook oefeningen voor thuis mee. 

Bij de volgende sessies gaan we het ademen steeds meer verdiepen en automatiseren

Investering

Tarieven

email

edwin@reulishofcoaching.nl

Telefoon

0646133518

Social media