Weg van het wiel

numerologie.

Informatie

Numerologie

Je bent op een dag geboren en die dag, die datum is speciaal. Deze dag, je geboortedag geeft informatie weer over jou.

Numerology is the bridge between who you are now and who you have the potential to be

Als je kijkt vanuit de numerologie naar je geboortedatum dan krijg je inzichten hoe je in elkaar zit en leer je wie je in essentie, in je kern bent. Je geboortedatum vertelt je wie je bent, wat je uitdagingen, je talenten zijn, welke lessen je te leren hebt en wat je pad is om je levensdoel te bereiken. De dag, de maand en het jaar hebben afzonderlijk en samen een betekenis. Je gaat inzien waarom sommige patronen, lessen, gebeurtenissen steeds weer terugkomen.

Puzzelstukjes

De informatie van je geboortedatum geeft je behalve inzichten in jezelf ook helderheid en duidelijkheid over je huidige leven, geeft het je meer focus en begrijp je beter wie je bent en hoe je in elkaar zit. Het geeft je een idee hoe je met nieuwe situaties om kan gaan.  Puzzelstukjes, waarom je steeds tegen dingen aan loopt, gaan steeds meer op zijn plek vallen.

Tijdens eenWeg van het Wiel numerologie sessie krijg je deze inzichten en ga je beter begrijpen wie je bent en waarom je op bepaalde situaties reageert en hoe je dat kan veranderen.

De nummers vanuit de numerologie komen overeen met de 12 treden vanuit de trap des ouderdoms.  Elke trede beslaat een fase van 7 jaar en als je trede 1 met trede 12 verbindt krijg je een cirkel en die is gelegd over het medicijnwiel. Alleen het cijfer 0 komt er niet in voor omdat dat de bron voorstelt en het cijfer 0 alleen in het talent voorkomt.

Het medicijnwiel

Voor de Indianen zijn wij allemaal een vonk (een Spirit) van de Great Spirit, net als de dieren, planten en stenen. Ons fysieke lichaam is het vervoermiddel van onze Spirit, om zo ervaringen op te doen waar lessen uit geleerd kunnen worden, om steeds wijzer te worden, en het medicijnwiel kan ons hierbij helpen. Het medicijnwiel symboliseert als het ware onze levensweg. Deze levenswijze wordt door de Indianen de “Medicine way” genoemd.

De kringloop van het leven

Voor de indiaan heeft het woord Medicijn een heel andere betekenis dan die van de westerse wereld. Het betekent een krachtige energie waar je onbeperkt gebruik van kunt maken, het betekent ook hogere kennis en wijsheid. Dus het medicijnwiel kun je omschrijven als de cirkel van kennis die kracht geeft en alles omvattend is. Het medicijnwiel symboliseert de kringloop van het leven en de schepping.

De numerologie wordt gelegd over het medicijnwiel, zodat er nog meer inzichten en puzzelstukjes over jezelf in elkaar gaan vallen.

Weg van het Wiel numerologie is jouw blauwdruk

Nieuwsgierig wat je uit numerologie kan halen? Boek dan nu een sessie!

Wat levert het je op?

Tijdens een Weg van het Wiel Numerologie sessie

  • Leer je wat je basistrilling is of wel wie je in essentie bent
  • Weet je welk talent je hebt meegekregen voor dit leven.
  • Begrijp je welke lessen en uitdagingen je mag leren
  • Weet je welk levenspad jij mag bewandelen
  • Ontdek je wat het doel is in je leven.

Hoe ga ik te werk

Je geboortedatum bestaat uit 5 getallen. Deze getallen worden berekend via de numerologie methode die ik geleerd heb van Maarten Oversier.

 

Zielsgetal = je kern, je essentie

Karma = je uitdagingen, je levenslessen

Talent = je gaven, waar je goed in bent

Levenspad = het pad dat je in dit leven te bewandelen hebt.

Levensdoel = wat je hier in dit leven te doen hebt.

 

Je zielsgetal is het centrum achter je zijn, dus wie je diep van binnen bent, je essentie. Je zijn wilt lessen leren in het leven. Je levenspad zorgt er voor dat je je talenten inzet en je uitdagingen en levenslessen (karma) aangaat om je levensdoel te bereiken. Soms wordt je talent ook in gezet om pijn ofwel je karma te vermijden. Dit wordt allemaal weergegeven in je geboortedatum, in je blauwdruk.

De meest bekende medicijnwiel bestaat uit 36 stenen. Elke steen heeft daarin een eigen betekenis. Tijdens de sessie wordt er gewerkt met een aangepaste medicijnwiel, die in basis hetzelfde is.

Werkwijze

Als je hebt aangemeld, plannen we een afspraak in. Dan ga ik je gegevens handmatig uitwerken. Dit doe ik met afstemming op jouw gegevens en ik neem mijn tijd daarvoor. Tijdens de sessie leg ik je jouw getallen; je zielsgetal, karma, talent, levenspad en levensdoel in combinatie met het medicijnwiel,  uit. Je krijg de uitwerking mee op papier of je ontvangt ze per mail.

Na de sessie

Mocht je door deze sessie getriggerd zijn om je nog meer te verdiepen in je levenslessen en er achter willen komen waarom sommige lessen en uitdagingen steeds terugkomen en je talent en levenspad in situaties beter kunnen inzetten, dan is het mogelijk om aanvullend een sessie op voorouderlijke heling in te plannen.

Op dit moment werk ik met een wachtlijst in verband met de hoeveelheid aanmeldingen. Voel je vrij om contact op te nemen voor informatie over de wachtlijst en wanneer je dan aan de beurt bent.

Investering

Prijzen

email

Rosali@reulishofcoaching.nl

Telefoon

0646133518

Social media