Over ons

Reulishof coaching

Rosali Koudstaal-Koutstaal:

Ik ben een geboren en getogen Brabantse, opgegroeid in Drunen, als jongste en nakomertje van 4 kinderen.  In 2002 getrouwd met Edwin en moeder van 2 kinderen.

Als kind lag mijn interesse voornamelijk bij kinderen jonger dan ik en bij dieren. Ik wilde altijd zorgen voor kinderen jonger dan ik. Honden en katten waren geen vreemden voor mij, maakte niet uit of ik de hond of kat kende of het een totaal vreemde hond was, ik stapte er op af en had gelijk contact met de hond of kat. Dus voor mijn ouders was het geen verrassing toen ik in 3 MAVO zei dat ik dierenarts wilde worden. Toen mijn ouders na elkaar ziek werden, wilde ik mensen beter gaan maken en verdween het stukje dieren en wilde ik arts worden. In mijn laatste jaar op het VWO koos ik uiteindelijk voor fysiotherapie. In 2015 ben ik uiteindelijk Master in de kinderfysiotherapie geworden. Toch weer terug bij kinderen. Terwijl ik werkzaam was als fysiotherapeut en later als kinderfysiotherapeut, merkte ik dat het begeleiden een belangrijk deel van mijn werk was.

 In 2014 ben ik mijn eigen praktijk voor kinderfysiotherapie begonnen, om op mijn manier de kinderen te kunnen begeleiden. Om de kinderen nog beter te leren begeleiden ben ik de opleiding tot kindercoach gaan volgen met uitstapjes naar coaching van hooggevoelige en hoogbegaafde kinderen. Ik merkte dat waar de kinderen mee kwamen vaak niet iets was van de kinderen zelf, maar dat de kinderen een spiegel waren voor issues van hun ouders. Daarom besloot ik de Transformatief Coach opleiding van Bridgeman Academy te gaan doen. Tijdens de opleiding kwam ik in aanraking met het werk van Maarten Oversier en besloot een aantal sessies bij hem te gaan doen.  Na de eerste sessie vroeg Maarten of ik zijn opleiding Weg van het Wiel wilde gaan doen. Zijn opleiding ben ik toen gaan doen en het voelde als thuiskomen, de numerologie, voorouderheling, regressie en reïncarnatie therapie, het voelde zo vertrouwd.

Na de verhuizing van Zuid-Holland naar Limburg in 2021 kreeg ik tijd om na te onderzoeken wat ik wilde en wat ik hier te doen heb. Waar werd ik echt blij van? Ik besloot in oktober 2022 om geen contracten meer aan te gaan met de zorgverzekeraars en te stoppen als fysiotherapeut en als kinderfysiotherapeut en verder te gaan als regressie en reïncarnatietherapeut met voorouderheling en als holistisch kindertherapeut. 

Edwin Koudstaal

Tijdens mijn pad van persoonlijke ontwikkeling ben ik aanraking gekomen met de Beter Adem Methode van Marleen van den Hout.  Dit gaf mij zoveel inzichten in wat ademen met mij deed en het gaf mij veel rust in mijn lijf en hoofd. Ook gaf het mij meer energie. Het is mijn missie geworden om dit te delen met anderen.

In 2021 ben ik door Marleen van den Hout opgeleid tot ademcoach, volgens haar Beter Adem Methode®.

Ik ben opgeleid als elektricien en heb hierin mijn eigen bedrijf.  Daarnaast ben ik werkzaam als ademcoach. Het lijkt een wereld van verschil, maar ze hebben ook een overeenkomst. Je bent bij beide bezig met energie.

 

Het verhaal van je voorouders

Er zijn meerdere manieren om hier achter te komen. Door in je voorouderlijnen te duiken kan je op een praktische manier inzichten krijgen in het leven waar jij nu staat. Wat weet je over je voorouders, wat zijn de verhalen die door de familie worden verteld. Hoe hebben je ouders hun jeugd ervaren? Hoe was de oorlog voor je ouders, grootouders? Wat hebben ze in de oorlog meegemaakt? Wat was de invloed van de kerk? Wat is er gebeurd in de familie? Welke familiegeheimen zijn er? Waar wordt of werd er in de familie niet over gesproken?

Are you ready to heal your ancestral lineage?

To heal yourself and leave a legacy of peace?

Wanneer jij daar dieper op in wilt gaan boek dan je een sessie voorouderheling.

email

Rosali@reulishofcoaching.nl
Edwin@reulishofcoaching.nl

Telefoon

0646133518

Social media