Praktijkregels

De behandelingen vinden plaats volgens afspraak en dienen bij verhindering tenminste 24 uur van te voren worden afgezegd. Te laat afgezegde of niet nagekomen afspraken worden bij u persoonlijk in rekening gebracht en worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Dit kan telefonisch op: 0646133518, via whatsapp en via de mail. Bij de eerste behandeling wordt u verzocht mee te nemen:

Verzekeringspasje van uw kind.
Kopie van een ID kaart of paspoort van uw kind.
Een eventuele aanwezige verwijzing van de behandelende arts.

Het is aan te bevelen om uw verzekeringspolis betreffende vergoedingen (kinder)fysiotherapie door te nemen. De ouders/verzorgers zijn hier zelf verantwoordelijk voor. Om misverstanden te voorkomen over het aantal nog te vergoeden behandelingen van de zorgverzekeraar wordt er gevraagd om altijd door te geven als uw kind in het lopende kalenderjaar al ergens anders onder behandeling is geweest. Dit voorkomt dat u een nota krijgt over behandelingen die ik niet meer vergoed krijgt.

In verband met hygiëne zijn ”buitenschoenen” in behandelruimte niet toegestaan. Neem daarom voor de behandeling evt. sport- of gymschoenen mee.

 

Maandag 9.00 - 17.00 uur
Dinsdag 9.00 - 21:00 uur
Woensdag 9.00 - 17.00 uur
Donderdag 9.00 - 17.00 uur
Vrijdag 9.00 - 17.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Just KitS!?
Reulisweg 15
6091 NZ  Leveroy

Wij streven er naar om de e-mail zo spoedig mogelijk te beantwoorden.