Voorouderheling 

Regressie- en Reïncarnatietherapie

Wanneer ons hart zich tot onze voorouders keert, verandert er iets in ons.
We ontdekken iets over onszelf als we iets leren over onze voorouders.

Informatie

Wat is voorouderheling?

In onze westerse cultuur zijn we niet bewust bezig met voorouders. Elke voorouder heeft een belangrijke rol gespeeld bij het creëren van deze generatie en dankzij hen leven wij. Door onze voorouders zijn wij wie we nu zijn en waar we nu zijn.

Learning your family history is the key to unlocking who you are.

De geschiedenis van onze voorouders maakt wie wij zijn.  Wat er gebeurt is in het leven van onze ouders en onze grootouders kan invloed hebben op ons leven. De trauma’s, angsten, verdriet, onveilig gevoel in het gezin of vanuit de oorlog, maar ook de invloed van de kerk die onze voorouders met zich meedragen, kan worden overgedragen worden op de volgende generatie. Al deze onverwerkte trauma’s en emoties zitten opgeslagen in het energieveld van jouw voorouderlijnen. Dit kan in de vorm van blokkades worden doorgegeven. Misschien spelen er bepaalde thema’s binnen je familie? Zijn er bepaalde patronen of beperkende overtuigingen die van generatie op generatie worden doorgegeven.

Herken je dit?

In je leven kan je tegen deze thema’s, patronen of overtuigingen aanlopen of op blokkeren. Misschien zit je al even niet lekker in je vel en weet je niet waardoor het komt? Of herhalen bepaalde situaties, conflicten zich steeds weer en weet je niet hoe je er mee om kan gaan en voel je eenzaam, niet begrepen en niet gezien of gehoord?  Het kan zijn dat je ergens op vastloopt en niet weet hoe je de vicieuze cirkel kan doorbreken. Ook kan je het gevoel hebben dat alle angsten, blokkades, vastlopen niet van jou zijn, maar dat je niet weet waar het vandaan komt.

Het zit in ons DNa

Alle ervaringen, trauma’s die niet erkend, uitgesproken en verwerkt wordt, wordt opgeslagen in het lichaam, in ons DNA en in ons onbewuste. Vandaaruit stuurt het ons aan in de vorm van beperkende overtuigingen en oude patronen. Ze kunnen worden doorgegeven van generatie op generatie: transgenerationeel trauma. Daarom is het belangrijk om, als we onszelf beter willen begrijpen en helen, om de verbinding met onze voorouders aan te gaan en de ruimte te geven aan hun verhaal.

Het verhaal van je voorouders

Er zijn meerdere manieren om hier achter te komen. Door in je voorouderlijnen te duiken kan je op een praktische manier inzichten krijgen in het leven waar jij nu staat. Wat weet je over je voorouders, wat zijn de verhalen die door de familie worden verteld. Hoe hebben je ouders hun jeugd ervaren? Hoe was de oorlog voor je ouders, grootouders? Wat hebben ze in de oorlog meegemaakt? Wat was de invloed van de kerk? Wat is er gebeurd in de familie? Welke familiegeheimen zijn er? Waar wordt of werd er in de familie niet over gesproken?

Are you ready to heal your ancestral lineage?

To heal yourself and leave a legacy of peace?

Wanneer jij daar dieper op in wilt gaan boek dan je een sessie voorouderheling.

Wat brengt het jou?

Voorouderheling heelt de basis van je leven en de manier waarop je je voelt over wie je bent. Je relatie met je voorouders heeft te maken met je zelfvertrouwen en je thuis voelen in je lichaam. Het heelt de gevoelens van twijfels over jezelf, het niet verbonden zijn en er niet bij horen. Wanneer je de schaamte, het schuldgevoel en het trauma van je voorouders heelt en loslaat, opent zich een geheel nieuwe manier van zijn. Het heelt het fundament waarop je staat en stelt je instaat om je diep verbonden te voelen met je doel en alles waard te zijn wat je verlangt. Het geeft je inzichten, begrip en compassie naar je ouders en grootouders.

Wanneer je je omdraait om de relatie met waar je vandaan komt te helen stroomt het door in elke gebied van je leven. Jij hebt de kracht om je afstamming te helen. Zo niet, dan zullen dezelfde patronen in je leven en in je toekomstige generaties bestaan.  Wanneer je het heelt, krijg je de voorouderlijke gaven terug die sluimerend liggen te wachten om herinnerd te worden.

Voorouderheling transformeert je gevoelens over je verleden en waar je vandaan komt, wat de weg voor je toekomst vrijmaakt. Er zit een diep, diep medicijn in je voorouderlijn en waar je vandaan komt. Hier heeft het woord Medicijn een heel andere betekenis dan die van de westerse wereld. Het betekent een krachtige energie waar je onbeperkt gebruik van kunt maken, het betekent ook hogere kennis en wijsheid.

Via voorouderheling geeft je de verhalen van je voorouders de ruimte om verteld te worden. Door deze verhalen te ervaren, te doorleven en te doorvoelen worden de blokkades, pijn en trauma’s van je voorouders geheeld en leer je je eigen weg te gaan en je eigen identiteit te vinden en te voren. Je kan dan je eigen verhaal gaan schrijven. Je claimt dan je eigen bestaansrecht terug.

Voorouderheling

Voorouderheling is een vorm van regressie- en reïncarnatietherapie. Via voorouderheling geef je de verhalen van onze voorouders ruimte om verteld te worden. Door deze verhalen te ervaren, te doorleven en te doorvoelen worden blokkades, pijn en trauma’s van je voorouders geheeld en leer je je eigen weg te gaan en je eigen identiteit te vinden en te vormen. Je claimt, bij wijze van spreken, je bestaansrecht.

Tijdens de sessie wordt de kennis van regressie, nummerologie en het medicijnwiel gecombineerd.

Praktisch

Hoe ga ik te werk

Als je belt of mailt voor een afspraak, maken we eerst een afspraak voor een intake.

Ik stuur je dan een vragenlijst als voorbereiding toe

Wanneer je komt voor een intake of sessie,  dan reinig ik de ruimte energetisch en zet ik eerst een veld voor je neer. Ook stem ik mij dan af op jou.

Intake

Tijdens de intake kijken we uitgebreid naar jouw leven, je ouders en voorouders aan de hand van je antwoorden van de vragenlijst en bespreken we ook wat je hulpvraag, blokkades zijn waar je op vastloopt. Ook bespreken we in het kort de numerologie die hoort bij je geboortedatum. Daarna bepalen we hoe we verder gaan, wat ik voor jou kan betekenen en hoeveel sessies er ongeveer nodig zijn.

De sessie

In de voorouderheling sessie werken we samen aan je hulpvraag met je voorouders. Vaak komen we dan achter welk trauma of gebeurtenis in de voorouderlijn ten grondslag ligt aan je hulpvraag. Ook kan het gebeuren dat het niet in de voorouderlijn ligt maar dat de oorzaak ligt in een vorig leven. Dan gaan we naar dat vorige leven toe.

Tijdens de sessie maak ik gebruik van de methode van Maarten Oversier. 

Op dit moment werk ik met een wachtlijst in verband met de hoeveelheid aanmeldingen. Voel je vrij om contact op te nemen voor informatie over de wachtlijst en wanneer je dan aan de beurt bent.

Investering

Prijzen

email

Rosali@reulishofcoaching.nl

Telefoon

0646133518

Social media